BLOG

Legújabb bejegyzések

FLAT FÖLD HÁLÓZAT

Banner

A Flat Earth Network 24 órás és "On-Demand" élő síkképernyős tartalmat kínál, beleértve a Flat Earth-mozgalom top Flat Earth Content Provider-jét, többek között interjúkat, véleményeket, híreket, kutatást, zenét, csevegést és információkat. Infinite Plane Society (IPS) | Hiteles szándék | Bro Sanchez | Mark Sargent | Patricia Steere | Nathan Oakley | DITRH | D Márvány | A Horry Sheet Show | És több! Hallgassa és nézze meg a 24/7-es "LIVE" és az On-Demand-ot! Kaphat exkluzív napi és heti ajánlatokat! Részvétel és közvetlen kommunikáció az összes FEN show host és előfizetővel a privát FEN Chatroom-ban csak a tagok számára! Plusz, kap minden új BONUS tartalmat, beleértve a FEN Daily News, a FEN Weekly News és a FEN kerekasztal-bemutatót!

Incoming quote Infinite Plane Society

Membership to The Flat Earth Network

Flat Earth Network Shop

F.E.P.E. jelentése Flat Earth People Everywhere. A #FEPE karakter született és mutatkozott be az IPS egyik élő videójába a YouTube-on. Amennyire tudom, Kyle MacDonald (@OneRedPaperClip a Twitteren) tervezte. Ez az információ lehet összefűzve, ha tévedek. Szóval bocsáss meg nekem egy e-mailt, ha tudod, hogy ez pontatlan. A PEPE a béka helyébe lépett, és a #flatearth mozgalom fő ikonjaként vált. Megtalálható a lapos földmémek többségén, amelyek jelenleg elárasztják az internetet. A vektor fájl elérhető a Gumroad azok számára, akik szeretnének létrehozni a saját matricák, pólók, bögrék, nyomatok, stb

Az IPS igazi úttörője a kortárs #flatearth mozgalomnak. Ő volt az első, aki pénzt gyűjtött finanszírozási kampányok segítségével annak érdekében, hogy megvalósítsa a YouTube csatornáján (Infinite Plane Society) működő minden gondolattartállyal kapcsolatos ötleteket. Az IPS azzal a gondolattal jött, hogy óriási óriásplakátokat fizet az Egyesült Államokban, a "RESEARCH FLAT EARTH" bátorító grafikát. Az első ilyen hirdetőtáblát a CBS News is meghirdette. A Philadelphia nemzetközi repülőtér közelében keletre volt a 76-as autópálya. Ezt az óriásplakátot a "MAD" Mike Hughes (rakéta mérnök és merder-ördög) is látta, aki az IPS-et hívta és a dolgok tovább mentek. A diszkrimináció végén arra a következtetésre jutott, hogy a Flat Earth Közösségben élő emberek támogatják a "Research Flat Earth" matricák jelenlétét a roketen, ami segítené az egész repülőgépet az emberek számára, hogy megdöntsék a vitát a föld alakja felett. Tudjon meg többet erről a témáról látogatással the daily plane.

A lapos földi közösség egyik premierje az volt, ahogyan az IPS modellezi YouTube-élő közvetítéseit, és mod csavarkulcsokat ad az összes vetted előfizetőknek; így a csevegőszobát a trolloktól mentesítik, és optimalizálják a nagyon hatékony gondolattartók helyét. Az ő stratégiáját ma számos más lapos földi YouTube-csatornán használják. Érdemes megemlíteni a leggyorsabb modokat ott: Salute @TOTO Cult a.k.a. A kék csavarkulcs Squad Lodge szabó. Illusztráció a jobb oldalon, Peter Lexa (@peter_lexa a Twitteren).

Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a csevegési szabályokat, mielőtt az IPS élő közvetítésbe lépne. Ha csavarkulást szeretne, ahhoz, hogy képes legyen részt venni az élő közvetítésekben, küldjön e-mailt: infiniteplanesociety@gmail.com. További zseniális stratégiák és a legújabb lapos föld hírek látogatás flat earth network. Itt találja a legmodernebb információkat a mai kutatók ezen a területen. A cikk végén szeretnék köszönetet mondani az IPS-nek, és közölje vele, hogy hálás vagyok mások szolgálatában. Béke a sík felületen!