BLOG

Legújabb bejegyzések

GLOBEXIT INTERNATIONAL OPS NETWORK

Banner

A GLOBEXIT koncepció a legnagyobb paradigmaváltás a tudatban az emberi történelemben ismert. A nemzedékek generációi után megtévesztették a helyet, ahol születtünk, ahol élünk és feltámadunk. A sík földhöz kapcsolódó videók inspirálva elkezdtem létrehozni a #flatearth mémeket és a vektoros rajzokat, amelyek ingyenes letöltésként érhetők el a Gumroad-ban azok számára, akik saját Flat Earth Store-ot kívánnak létrehozni. A következő lépés az volt, hogy olyan megoldásra gondolok, amely hatékonyabbá teheti az igazságot, mint a Facebook profilom.

Az értéket az egyetemes igazság határozza meg. Minden a központból származik, ki. Bárhol is vagy a világegyetemben, az Univerzum középpontjában állsz. Minden nyúl lyuk alján egy tükör. A Globexit egy multinacionális törekvés, amely az igazságot ünnepli. Üdvözöljük. Ön itt van egy okból. Tartsa szem előtt és szellemében az egyik közösségi szabályokat: Ne félj a lapos föld. #GLOBEXIT

Az igazság és a józan ész mindenki tudatában saját helyüket követelik. Ez az oka annak, hogy a legtöbb ember kognitív disszonanciában szenved. A tudomány és a hamis tények valóságként való bemutatása 100% -ban megtörténik a saját érzékeinkkel szemben, kiváltva mindenféle belső ellentmondást. Az emberek mindenütt tapasztalják ezt a feltételt, amelyet főként az MSM előrejelző programozásával indukálnak. Az én reakcióim szerint úgy döntöttem, hogy létrehozom ezt a HÁLÓZATOT, amelyen több ország gondosan kiválasztott tartalmát tartalmazó weboldalak szerepelnek.

Hosszú történet rövid: sikerült domaineket regisztrálni a következő országok számára. Már 5 hónap telt el azóta, hogy elkezdtem dolgozni az összes olyan weboldalon, amelyek online lesznek és működnek 2015.10.10-én. Vigyázok néhány utolsó részletre, amelyek nem szerepelnek angolul. A hálózat jelen van: Italy, Germany, Spain, Romania, Netherlands, Belgium, United Kingdom, Czech Republic, Poland, Switzerland, Greece, Hungary, Denmark, France, Japan, Peru, Montenegro, Sweden, Canada, the EU domain (for other EU countries), the TV domain (24/7 Live Stream).

Műszaki és pénzügyi támogatási követelmények: 1 x Canon 5d mark iv + kiegészítők (élő közvetítésekhez és lapos földhöz kapcsolódó videoanyagokhoz) 1 x Felújított NLE munkaállomás (videószerkesztési célokra) 580 Euro / év minden domain kiterjesztési tervhez országos regisztrátor) 1000 Euro / év exkluzív kiszolgálóval + 24/7 segítségnyújtás 159 Euro / év SSL tanúsítvány. A hálózat világszerte ösztönzi a tartalomszolgáltatókat, ezért a kampány célját meghaladó adományokat a Fiverr vagy bármely más hasonló platformon bárki fizeti ki, aki hajlandó támogatni a hálózat tartalmát saját nyelvén.

Hozzájárulásom: 1. Teljes munkaidőm, hogy a #GLOBEXIT koncepciót és jelentést a lehető legtöbb embert ismerjem fel; 2. 15 éves tapasztalatom producerként, videószerkesztőként és márkaépítő vállalkozóként; 3. Minden anyagi erőforrásom és ismereteim egyes részeiben várom, hogy megoszthassam veled, például a vízzel kapcsolatos óriási tanulmányokat és tapasztalatokat, az O.R.M.E.-t, az ellenőrzött távoli megtekintést és más témákat. Minden olyan adat, amely a saját szemeim előtt bemutatott, a valóság különböző területein tett észrevételeit tartalmazza, segíteni kell a #FEPE (Flat Earth People Everywhere) segítséget, és amennyire lehetséges, elérni azt, amit mi hívunk COGNITIVE HARMONY.

Itt van a link erre a folyamatos kampányra: GLOBEXIT INTERNATIONAL OPS NETWORK. Minden megosztás számít. Köszönöm a segítségét. További részletekért kérjük, lépjen velem kapcsolatba: globexitro@gmail.com