BLOG

Legújabb bejegyzések

FLAT REVIVAL MAGAZINE

Banner

Lényegét, FLAT Revival Magazine egy olyan kiadvány, amely felismeri a Lapos Földet mint lelkiállapotot, ami messze túlmutat a Föld formáján. Azok, akik megkérdőjelezik a mainstream narratíva érvényességét a kozmológia vonatkozásában, feltétlenül össze vannak hangolva a sokféle felmerülő igazsággal, amelyek feltárják e világ megtévesztő konstrukcióját.

AZ APOLOGIES: Az FRM # 1 jelenleg nem érhető el a vásárláshoz. Mi a probléma a Createspace és a belső nyomtatási fájlunkkal. Reméljük, hogy hamarosan megoldódunk. Elnézést a kellemetlenségért. Ty Gorton

Az FRM olyan filozófiát, irodalmat, műveket, interjúkat és humorokat mutat be, amelyek feltárják a létezést abból a szempontból, hogy sík és mozdulatlan síkon élünk, ami a valóságunk természetével kapcsolatos számtalan más megvalósítással jár.

Az FRM # 1-ben résztvevők közé tartoznak a Crow (Crrow777 rádió), a Spiritual North, az Adam Carter (Flat Earth Smarts), a D Marble, a Kan Ev Art, a Zetetic Mindset, a Becky G, a Pauly Hart, a Rusted Sol, Jacob Appleman (GoFindTheOthers) Uluschak, Peter Lexa, Lewi Lewis, Ty Gorton, Jeff Kramer stb.

Tartalmunk abból a feltételezésből származik, hogy sík síkon élünk, nem bocsánatot kérek, és nincsenek igazolások. Míg a FRM bemutatja az élvonalbeli elméleteket és bizonyítékokat a lapos földi kozmológiáról, a küldetésünk az, hogy bevezessük azokat, akik már megtették a lépést. A FRM oldalai a lapos földi élmény teljes spektrumát, a mentális / érzelmi szempontból a közösség növekvő vágyához fogják kötni, hogy minden médiumon megteremtsék saját kultúrájukat. Ez a kiadvány az egész világon elterjedő eszméletváltás ünnepe.

Pusztán gazdasági szempontból szilárd üzleti értelemben véve az FRM számára, hogy a működési költségeken túlmenően bevételeket szedjen, és azonnal újra befektethessen a lapos földi közösségbe. Miközben az FE tudatossága jelentősen elterjedt az elmúlt két-három év alatt, a lapos földiek száma a heliocentrikus hívők ellenére kicsi; az emberiség túlnyomó többsége még mindig elfogadja a spinning golyó kozmológiáját mint tagadhatatlan igazságot.

Minden olyan dollár, amelyet az FRM újra befektet a lapos földi közösség növekedésébe, a potenciális új olvasókhoz, a közreműködőkhöz és / vagy a magazin támogatóihoz vezet. Az a tény, hogy viszonylag kevés olyan lapos földmérő teszi nemcsak életképesnek, hanem döntő jelentőségűnek a többlet tőkének az egyénekbe történő újbóli befektetését, valamint olyan csoportos projekteket, amelyek középpontjában a szélesebb közönség tudatosságának növelése áll. További információért látogasson el FLAT REVIVAL Köszönöm!